Scootertheorie2020-07-08T10:37:00+01:00

Scootertheorie

Scootertheorie in 1 dag (Etten-Leur, Breda, Roosendaal en omstreken)
Wil je in één keer, in één dag slagen voor je scootertheorie-examen? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor onze cursus en slaag voor je scootertheorie-examen bij het CBR!

Het theorie-examen voor de scooter mag worden afgelegd vanaf het moment dat je 15,5 jaar oud bent. Het nemen van scooterrijlessen mag daarentegen pas vanaf het moment dat je 16 jaar oud bent. Volgens de regels van het CBR mag je pas beginnen met rijlessen als je bent geslaagd voor je scootertheorie-examen. Het is daarom verstandig om op tijd te zorgen dat je bent geslaagd voor je theorie-examen, indien je graag wilt beginnen met rijlessen op het moment dat je 16 jaar oud bent!

Al met al bieden we je tijdens de scooter-theoriecursus:

Unieke lesmethode;
Professionele begeleiding;
Individuele benadering van de leerling;
Perfecte voorbereiding op het theorie-examen!

Scootertheorie in 1 dag halen

Bij ons slaag je in één dag voor je scootertheorie! Ten eerste bestaat de scooter-theoriecursus uit een klassikale opleiding. Tijdens de opleiding legt een ervaren docent je alles uit over het scooter rijden. Zo legt de instructeur bijvoorbeeld alles uit over het veilig deelnemen aan het verkeer, maar er wordt tijdens de cursus ook stilgestaan bij de praktische kenmerken van de scooter zelf. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld aandacht besteedt aan het verkeersinzicht, gevaarherkenning en verkeerswetgeving. Al met al vormt dit de perfecte voorbereiding op het scootertheorie-examen, doordat het CBR toetst op deze onderdelen.

Let op je bent vanaf 2020 zelf verantwoordelijk voor het reserveren van je examen!

Individuele scootertheorie

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid de theoriecursus 1 op 1 te volgen, dit wordt bijvoorbeeld aangeraden bij concentratieproblemen en dergelijke. Zou je hier meer informatie over willen, neem hiervoor dan vrijblijvend contact met ons op.