Motortheorie2018-09-12T18:32:26+01:00

Motortheorie

Motor theoriecursus in 1 dag (Etten-Leur, Breda en omstreken)

Wil je in één keer slagen voor je motortheorie-examen? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de motor theoriecursus in 1 dag en slaag voor je motortheorie-examen! Gedurende de cursus legt een ervaren instructeur je de theorieregels uit over het motorrijden, waardoor je goed voorbereid kunt deelnemen aan het CBR-examen. De theoriestof die gedurende de motorcursus aan bod komt is volledig up-to-date en kun je dus ook verwachten op het motortheorie-examen die je aan het einde van de cursus zult afleggen.

Al met al bieden we je tijdens de motor theoriecursus:

  • Unieke lesmethode;
  • Professionele begeleiding;
  • Individuele benadering van de leerling;
  • Perfecte voorbereiding op het theorie-examen!

Wanneer heb je het motortheorie-examen nodig?

Wanneer je 18 jaar oud bent, mag je je rijbewijs voor de lichte motor (A1) halen. Op het moment dat je 17 jaar bent mag je daarvoor al theorie-examen doen. Daarnaast mag je op 17de rijlessen volgen voor je motorrijbewijs als je bent geslaagd voor je motortheorie-examen of als je je autorijbewijs (B) hebt.

Wanneer je 20 jaar oud bent, mag je het rijbewijs voor de middelzware motor (A2) halen. Hiervoor mag je van je 20ste rijlessen volgen als je bent geslaagd voor je motortheorie-examen of wanneer je je autorijbewijs hebt.

Tot slot mag je, als je 21 jaar oud bent, je rijbewijs voor de zware motor (A) halen. Totdat je 24 jaar oud bent en je slaagt voor het rijbewijs voor de zware categorie, krijg je code 80 op het rijbewijs vermeld, wat betekent dat je enkel op een driewielig motorrijtuig mag rijden. Nadat je 24 jaar oud bent geworden, vervalt de code 80 en mag je op alle motoren rijden, indien je bent geslaagd voor het motorrijbewijs van de categorie A.

Om te slagen voor je motorexamen dien je een examen voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD) af te leggen. Alleen als je geslaagd bent voor je motortheorie-examen en voor het AVB-praktijkexamen mag je het AVD-examen afleggen. Daarentegen moet je voor het AVB-examen enkel geslaagd zijn voor je motortheorie-examen of een geldig autorijbewijs hebben (B). Kortom, het slagen voor het motortheorie-examen is net als het AVB- en AVD-examen een vereiste voor het behalen van je motorrijbewijs!

Theorielessen inclusief het examen binnen 24 uur

  • 1 dagcursus
  • Theorie examen op de cursusdag
  • Hoge slagingskans
  • Les van onze ervaren instructeur
  • Kleine groep

Dit alles voor maar €130,-! Met weinig inspanning, een groot resultaat. Dat is waar het om draait. Schrijf je nu direct in. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.